sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Maaliskuun kiltatapaaminen

Tänään valmisteltiin Aluetapahtumaa ja Anja opetti meille a`la Katre Arulan tilkkutyötekniikkaa. Tekeminen vaatii tarkkuutta ja kärsivällisyyttä, jotta lopputulos on hyvä.

Alku a`la Katr Arulan ruututyöhön.




Tuulikin sängynpeitossa on vahalla tehty kuvio ja kankaat ovat itsevärjättyjä. Työ on ollut ainakin kymmen vuotta kaapissa, kun siihen tuli mittoihin heittoja eikä tikkauskaan tuntunut kiinnostavan. Nyt kun tikkausapua on saatavissa sain inspiraation korjata mittavirheet ja lähetin työn Töölon tilkkupajaan tikattavaksi ja lopputolos on upea.
Tikkaus on kukkakuviota










Toinen Tuulikin työ on ystävältä saaduista Ikea-palasista tehty sohvanpäällinen. Lopputulos on pirteä ja käyttökeltpoinen.  Tikkaukset on myös tehty Töölön tilkkupajassa. Lopputulos on kaunis.
Ikea-palasista tehty

Sohvanpäällisen tikkaus













Vauvanpeittoja kertyi 13 kpl. Seija oli tehnyt kuusi peittoja, Helena ja Mirjan kaksi ja Tuulikki kolme. Odottelemme vielä viestiä keskolasta ja viemme sitten peittoja isomman määrän kerralla keskussairaalan vastasyntyneiden teho-osastolle. 

Ankkalampi

Maalaismaisema










Ensi viikonloppuna lähdemme pienellä porukalla Raumalle tilkkupäiville. Haemme sieltä uusia ideoita tilkkuiluun, tapaamaan tilkkututtuja ja pitämään hauskaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti